Novice

  • Miss Slovenije po petih letih ponovno obraz Alpine

    Miss Slovenije po petih letih ponovno obraz Alpine

    07.02.2018

    Prenovljena modna kolekcija Alpina

    Miss Slovenije 2017, Maja Zupan, postala obraz modne kolekcija Alpina pomlad poletje 2018, ki  to sezono na police prinaša popolnoma prenovljeno linijo ženske modne in urbane obutve. Ta je v Alpini nastala v sodelovanju z italijanskim modnim poznavalcem in oblikovalcem Alessandrom Borellom in navdušuje sodobne ženske, ki poleg zahteve po udobju in naravnih materialih, ne dopuščajo kompromisov pri izbiri trendov.

    Maja je navdušena nad novostmi 

    Maja je nad novimi modni čevlji Alpina navdušena že od prvega dne, ko se je z njimi srečala v tovarni, kjer si je ogledala tudi postopek izdelave. Izbrala si je usnjene 'slip-on' čevlje srebrne barve, saj zase pravi, da se najbolje počuti v udobni, a trendovski obutvi, seveda, kadar ji obveznosti ne velijo drugače.

    Maja verjame, da bo tako, kot je njo, kolekcija obnorela tudi njene sovrstnice, ki poleg naravnih materialov in udobnega kopita vedno prisegajo na trendovsko obutev. Kolekcijo so med drugim zaznamovali pisani 'chinoiserie' detajli, sijoče poletne barve v kombinaciji z brezčasnimi roza in rumenimi pasteli  ter atraktivni 'casual sneakerji',  'slip-on' modeli in poletni sandali s platformo, ki bodo poleti odlično zakorakale s tvojimležernim džins stylingom. 
    V kolekciji prav tako ne manjka prefinjenega žameta, ki bo, kot pravi Maja, priklical prikupne spomine na otroštvo, ter v kombinaciji s klasično ženstveno eleganco prinesel kanček glamurja k stylingom za formalne priložnosti. 

    Nova kolekcija modne obutve Alpina na voljo v začetku marca v prodajalnah  Alpina na alpinashop.si.